Кои сме ние

Стартирахме Мак Мебел през далечната 1994 г. като семейна фирма, специализираща в производството на качествени, дизайнерски мебели. 

Започнахме с отдаденост, коректност, неуморен труд и лична мисия да създадем ново усещане за нашите клиенти и да вкараме стил и красота в техните домове. 

Дългогодишното ни присъствие на пазара и хилядите ни доволни клиенти доказаха, че мисията ни е изпълнена!

Качеството на нашите мебели се дължи на вложените материали, непрекъснатия вътрешен контрол при производствения процес и професионализма на нашите служители, чиято високата квалификация, гарантира и допълнителна ефективността и гъвкавост.

Компанията ни се гради на клиентите, които ни се доверяват и професионалната отдаденост на специалистите, които работят с нас. 

След 27 години обаче е време за промяна и израстване.  Ние се развиваме заедно с вас, нашите клиенти и точно за вас създадохме новият ни бранд МAKHOME

Днес се фокусираме в изработката на все по-иновативни и по-различни, от масово предлаганите на пазара, мебели. Отправна точка в създаването им е балансът между дизайн, новаторство, функционалност и качество на конкурентни цени. Така стремим да сме ви максимално полезни в избора на интериор, отговарящ на вас и вашия стил, а на всяко ваше желание и всяка нужда ще обърнем специално внимание! 

Гъвкавостта ни и факта, че произвеждаме всички предлагани от нас мебели, ни позволява, да променяме размерите, декорите и дори визията им така, че да се чувствате максимално комфортно във вашето лично пространство. В МAKHOME, се съобразяваме с хората, които ни се доверяват!

Нашият онлайн магазин

За да сме по-достъпни за вас и да направим избора на правилния интериор по-лесен и удобен, през 2015 г. създадохме първият си онлайн магазин. За по-малко от 6 години, той се превърна в един от лидерите на пазара, за спално обзавеждане.

За да запазим нашата коректност, към вас, всички предложения на сайта, са плод на личния ни труд, произведено от нас, тук в Русе, България.

Не ви залъгваме и с обработени и манипулирани снимки и видеа. Всичко в магазина ни е заснето в нашето студио, като залагаме на натурални и автентични кадри, за да ви представим нашите реални мебели. Ние не сме професионални фотографи, но влагаме цяло си сърце и въображение, от уважение към вас и желание да не загубим вашето доверие.

В нашият магазин сте добре дошли да изследвате, търсите, сравнявате и поръчвате желаните от вас мебели, а при нужда сме винаги на ваше разположение, за да ви помогнем в правилния избор!

Успехът на нашата компания се дължи на това, че вече близо 30 години оставаме верни на принципите си, коректността и отдадеността към клиентите си.

За тези години, нашата основна цел не се е променила, а именно – да създаваме качествени, модерни и уютни мебели, които ви помагат, да намерите вашия стил и комфорт!

Нашите принципи и визия

Мото и делово кредо:

„Във всеки момент, с нашите мебели ще се чувствате, като у дома си“

 

Принципи:

 • Лоялна конкуренция;
 • Да не се извлича печалба, за сметка на качеството;
 • Стремеж за получаване на взаимна изгода между фирмата, доставчиците и клиентите

Маркетинговите ни цели са:

 • Стабилност на пазарната позиция на организацията;
 • Увеличаване на пазарния си дял;
 • Поддържане на добрата търговска репутация и добрия имидж на компанията сред клиенти, доставчици и партньори;
 • Оптимизиране на разходите;
 • Подобряване на условията ни до разгръщане пълния потенциал на всеки един наш служител, допълнителен стимул и мотивация.

Визия:

 • Да запазим позицията си на лидер в нашия сегмент, да разширим дейността на компанията;
 • Да следваме и развиваме иновативния си подход;
 • Оптимизиране на производствения процес, което да спомага качествено, бързо и изгодно производство, по-висока конкурентоспособност.
 • Да мотивираме и развиваме добрите си специалисти и служители;
 • Доволни клиенти и партньори;
 • Като компания ние имаме задължение към обществото във фокуса си поставяме да изградим една добра корпоративно социална политика;